2013-07-09 05:56:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Mosollyal kezdi a reggelt

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha intrikák folynak a munkahelyén, akkor ma ön lehet az, aki az ellentéteket elsimítja, aki a békét hozza. Alkalmazza a pozitív pletykálódás módszerét. Hitesse el az ellenségekkel, hogy ők jót mondtak egymásról! Beválik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ne csináljon túl nagy gondot a munkából. Szinte mindent rutinból old meg, és emellett van ideje egy kicsit a saját karrierjével is foglalkozni. Ha valahol űr támadt, akkor most jött el az ideje annak, hogy ön azt betöltse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Felszabadultan, mosolyogva kezdi a reggelt, és szerencsére ez így is marad egész nap. Mosolya fény a többiek számára is. Ha pedig még vicces kedvében is találja a nap, akkor meg is nevettetheti őket. Ezzel gyógyít ön.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nem hiányzik önből a küzdőszellem, de tudnia kell, hogy a nyílt csatározásoktól ma jobb távol tartania magát. Ha mégis belekényszerül, akkor is inkább adja a nagyvonalút és az engedékenyt. Úgy jobban jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon óvatosabbnak mutatkozik, és jól teszi, hogy visszahúzza az oroszlánkörmeit. Egy konkurenséről, vetélytársáról kiderülhet, hogy erősebb, mint gondolta volna. Ha ügyes, inkább szövetségessé teszi őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, ma összeesküdtek ön ellen: a világ nem úgy akar forogni, ahogy azt ön szerette volna. Nem baj, hamarosan másként lesz majd minden. Addig is szemlélje bölcs türelemmel a dolgokat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jókedvű, és ez a vígság kihat a környezetében élőkre is. Minden, amit ma cselekszik, a közeli jövőben beérik, az elvetett mag jól sarjad, a munka könnyedén megy, az alkotás jól sikerül. Kérjen áldást minden tettére: megkapja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma lehetősége adódik arra, hogy betöltsön egy keletkező űrt, legyen az új pozíció, vagy hirtelen adódó utazási lehetőség. Figyeljen a jelekre, és ragadja meg az adódó lehetőségeket. Amit ma megragadhat, holnapra talán már semmivé lesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma csak az érdekli, ami közvetlenül önt érinti. Valóban jól érzi, hogy a mai nap önről kell, hogy szóljon. Most jött el az ideje annak is, hogy a jól megérdemelt babérokat valamilyen tettéért learassa. A szeretet áradó ma.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma végre igazi csapatembernek bizonyulhat. Igaz, most is, mint mindig szeret a háttérből irányítani. De ezt ma el is várják öntől, és igénylik is a kollégái, a családtagjai, barátai, rokonai vagy ismerősei. No meg az üzletfelei.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma inkább magányos farkasnak érzi magát, valahogy képtelen az együttműködésre. Ha teheti, inkább egyedül alkosson, ma minden szó, intés, ígéret vagy tanács csak idegesítené. Csak akkor jöjjön elő a barlangjából, ha késznek érzi magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Érzelmei ma a szokásosnál is hullámzóbbak lehetnek. Ha szabadságon, kellemes környezetben van, akkor ez inkább pozitív irányba viheti el önt. A primitív emberek társaságában azonban hajlamos lehet elveszíteni a tartását. Kerülje őket!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: